Terug naar Nieuws.

"We zijn door Attent marketing een stuk kleurrijker geworden" - AOG School of Management

De naam zegt het al

“Het eerste waar wij aan denken bij Attent marketing, is de passende naam. Het is echt een attente club. Een club van meedenken. De opdracht stopt niet als de opdracht stopt, maar Attent marketing blijft alert en blijft doorvragen. Door vervolgens ook goed te luisteren en goed te begrijpen, brengt Attent marketing ons verder. Er wordt geluisterd naar de vraag achter de vraag. Dat betekent: niet recht toe, recht aan en direct beginnen, maar eerst goed nadenken en de diepte in. Dat zie je ook terug in de uiteindelijke producten”, zegt Annelieke Achterberg-Geerdink, directeur van AOG School of Management.

 

Extra ondersteuning

Toen AOG School of Management begin 2018 te maken kreeg met onderbezetting, ging de business school op zoek naar flexibele ondersteuning. Annelieke: “Een van onze leergangen was net geaccrediteerd, daar wilden we graag over communiceren en dat vroeg extra kracht. In bredere zin zochten we iemand om samen met het programmateam de marketing-communicatie voor onze programma’s en leergangen op te pakken.”

Aanvulling op het team

“We zochten iemand die zich zou verbinden aan het programmateam. Een van onze marketing-adviseurs tipte Sanne de Gooyer van Attent marketing. We hadden snel een klik met Sanne en toen is het snel gegaan. Behalve dat Sanne goed werk levert, heeft ze een plezierige manier van werken. Sanne brengt rust in het team, maar houdt tegelijk ook de vaart erin. Het is erg prettig dat iedereen goed aangehaakt is en blijft. Sanne werkt prettig samen met haar team, maar houdt mij ook op de hoogte en daardoor betrokken.”

Mooie beelden

“Ook opvallend zijn de mooie beelden die nu worden gebruikt. We zijn een stuk kleurrijker geworden in onze uitingen en dat past ook beter bij waar we voor staan. Waar we eerder voornamelijk onze bekende roze en paarse kleuren gebruikten, wordt nu ook beter gebruik gemaakt van de steunkleuren. Daarbij zoekt Sanne altijd passende afbeeldingen bij de producten. Goede voorbeelden daarvan zijn de beelden voor het event Masters of Leadership en voor de Masterclass Mindful Leiderschap. Dat past zo goed bij wat we uit willen stralen.”

De opdracht

“De opdracht aan Attent marketing is: pak samen met het programmateam de marketing-communicatie op. Het programmateam bestaat uit de programmacoördinator, een collega van sales en de ontwikkelaar. Samen met Sanne geven zij invulling aan de programma’s en leergangen. Daar zijn enkele vastigheden die iedere keer terugkomen, zoals het leveren van teksten en beelden voor de website, mailings en advertenties. Maar bij ieder project wordt opnieuw gekeken naar de vraag: wat is nodig? Attent marketing is een goede partner als het gaat om denkkracht en communicatiekracht, maar ook als het gaat om de uitvoering en levering van de middelen.

AOG School of Management

AOG School of Management is een van de toonaangevende business schools van Nederland, voor managers en professionals. Annelieke: “Ons motto is: Verder denken. We doen er alles aan om professionals aan te zetten verder te denken over complexe vraagstukken. Denk aan onderwerpen digitalisering en robotisering. Wat betekent dat voor de toekomst? En wat betekent dat voor je organisatie? Dat staat niet in de boeken. Wij helpen bestuurders, managers en professionals om op die gebieden eigen inzicht te verwerven. Dat doen we uiteraard met onderbouwing van relevante en uitdagende theorie.”
AOG School of Management is gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en opereert landelijk. De business school bestaat 30 jaar en werkt met ruim 400 docenten.
“Bijzonder trots zijn we op onze Master Strategy & Leadership die bestaat uit diverse leergangen. Iemand kan altijd kiezen welke separate leergangen voor hem of haar interessant zijn, maar ook een volledige Master volgen.”

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.