Terug naar Nieuws.

“Attent marketing denkt echt een stapje verder en geeft ons goed advies” - Gasterij Smits

“We zijn vooral erg blij met de adviezen en de korte lijnen van Attent marketing”, zegt Erik Nap, eigenaar van Gasterij Smits in Midwolda. Als we iets aan Attent marketing vragen, krijgen we snel reactie. Ook als er het een en ander uitgezocht moet worden. Dan weten we dezelfde dag nog wat dat is, hoe lang het duurt en wanneer we weer iets mogen verwachten. Dat werkt ontzettend fijn.”

 

Stap voor stap

Via de Ondernemerskring Oost Groningen kwam Erik in contact met Sanne en haar bedrijf, Attent marketing. “Al snel daarna, in juli 2017, zaten Sanne en ik om tafel. Er was op dat moment al een nieuw logo voor de Gasterij. Mijn vraag aan Attent marketing was: kunnen jullie meedenken in een volledige huisstijl, die de klasse uitstraalt waar de Gasterij voor staat? De ene keer zagen we elkaar bij Attent, de andere keer bij ons. Sanne begreep goed dat er veel moet gebeuren, als er een nieuwe huisstijl wordt doorgevoerd. We hebben ervoor gekozen om dat stap voor stap te doen. Zo hebben wij zelf foto’s laten maken. Attent marketing heeft brochureteksten geschreven en de grafische vormgeving verzorgd. Er was voor ons alle ruimte om gedurende het proces nog wat aanvullende wensen door te voeren en we hebben in het traject goede adviezen gekregen.”

Van het een komt het ander

“Sanne heeft zich echt verdiept in ons bedrijf en onze klanten. Een van de adviezen was bijvoorbeeld om een aparte brochure te maken voor de zakelijke klanten. Die eigen input, dat is typerend voor Attent marketing. Een grove lijn wordt een nieuw idee. En door de korte lijntjes is het nieuwe idee al snel een product. We zijn vanaf het begin ontzettend tevreden, dus na de eerste opdracht volgde al gauw een nieuwe opdracht. Van het een komt het ander. Het past ontzettend goed. Geen poespas en niet van het kastje naar de muur, maar snelle reacties, goede adviezen, mooie producten en duidelijkheid. We werken graag samen met regionale partijen en hebben geluk dat Attent marketing dichtbij en benaderbaar is.”

Dit zijn wij, hier zijn we trots op

“We hebben nu ons briefpapier, de enveloppen, cadeaubonnen, de buitenreclame, brochures en zelfs de placemats door Attent marketing laten maken. Alles sluit nu zo mooi op elkaar aan en alles past bij het gevoel dat we uit willen stralen. Daar zijn we echt trots op. Als je iets van ons ziet in de nieuwe huisstijl, dan denk je echt: ja, dit is Gasterij Smits. Ook onze nieuwe concepten Hapas en Lunch Oldambt zijn door Attent marketing opgemaakt. Geheel in onze huisstijl, maar wel met een eigen twist”

Over Gasterij Smits

Gasterij Smits is de plek voor eten, drinken en vergaderen. Ons aanbod is erg divers. Iedereen kan bij ons terecht. Voor een zakelijke lunch, de 80e verjaardag van oma, een bruiloft of een kinderfeestje: wij maken er een geslaagde dag van. We hebben drie restaurants en werken met verse gerechten en bekende producten. Waar dat kan, proberen we te vernieuwen. Zo hebben we in januari 2019 hapas geintroduceerd: tapas met een Hollandse twist en in september 2019 Lunch Oldambt, een cateringservice voor bedrijven. Wanneer ergens vraag naar is, dan zorgen wij dat het kan. Thema-avonden, muziek, bierproeverijen, noem het maar. Alles voor een onvergetelijke avond.”

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.