Terug naar Nieuws.

“Een kleine partij met een grote betrokkenheid” -
Marketing Oldambt

“Marketing Oldambt had een aantal jaren terug te maken met onderbezetting en we zochten een lokale partij om ons te ondersteunen bij de regiomarketing. Dat heeft Attent marketing een tijd lang gedetacheerd voor 1 dag in de week gedaan. Die opdracht voor de campagnecoördinatie en -realisatie verliep naar volle tevredenheid en daarom schakelen we Attent marketing nog steeds geregeld in als we ergens hulp bij kunnen gebruiken”, zegt Edwin van der Woude, directeur van Stichting Marketing Oldambt.

 

In goede handen

“We vinden het vooral belangrijk dat de partijen met wie wij samenwerken ook uit het gebied komen”, licht Edwin toe. “Daarom zijn we blij dat onze opdrachten bij Attent marketing in goede handen zijn. Attent marketing heeft ons onder andere geholpen bij diverse campagnes. Inmiddels heeft Attent marketing een bijdrage geleverd aan de Adrillen, Dickens Day Beerta, Festival Hongerige Wolf, Pura Vida, het Rozenfestival, het WaterWeekend en de Slag bij Heiligerlee. Voor elke opdracht en elke campagne geldt dat Attent het tot in de puntjes regelt. Voor de realisatie van de recreatie- en shoppinggids heeft Attent marketing bijvoorbeeld ook de ondernemers benaderd, de inhoud opgehaald en verwerkt en de fotografie aangestuurd. Een ander voorbeeld waar we trots op zijn is het logo van het Rozenfestival. We hadden al een schets, maar het moest verder uitgewerkt worden. Toen het logo werd aangeleverd, klopte het helemaal. We dachten: yes, dit is precies wat we bedoelen.”

Snel, sneller, snelst

“Als we iets aan Attent vragen, dan wordt het snel opgepakt”, zegt Edwin. Lachend vult hij aan: “Ik heb wel eens gedacht: ze zetten bij een korte vraag de auto aan de kant van de weg om ons te kunnen helpen en daarna weer verder te rijden. Dat is natuurlijk niet zo, maar zodra het kan krijg je een antwoord of zelfs al een product. Dat is prettig, Attent marketing is een kleine partij met een grote betrokkenheid. We zien Attent marketing echt als de schakel tussen strategie en uitvoering.”

Werken met een lach op het gezicht

“Soms hebben we hele kleine klussen, zoals het opmaken van een poster als we daar zelf niet genoeg tijd voor hebben. En soms zijn de klussen groter, zoals het traject waarbij Attent marketing ons 1 dag per week ondersteunde. Dan worden alle belangen, de financiën, de complexiteit en zelfs vertalingen meegenomen. Sommige van onze projecten zijn gesubsidieerd, met meerdere partijen en deels in het Duits en dat is nooit een probleem. Vanuit Attent marketing zien we altijd een positieve houding. Ze hebben er zin in en werken met een lach op het gezicht.”

#MijnGraanrepubliek

Op dit moment helpt Attent marketing ons bij de regiopromotie van de Graanrepubliek, met een voornamelijk online campagne. We hadden de opdracht om videoportretten uit de Graanrepubliek te maken al uitgezet en hebben aan Attent marketing gevraagd hoe we de video’s onder de aandacht kunnen brengen, om op die manier ons gebied te promoten. De campagne #MijnGraanrepubliek wordt hierdoor niet alleen het verhaal van onze stichting, maar ook echt van inwoners, bezoekers en ambassadeurs. De Graanrepubliek is van ons allemaal en dat laten we zo zien.

Over Stichting Marketing Oldambt

Stichting Marketing Oldambt werkt in opdracht van de gemeente Oldambt. Edwin: “Onze opdracht is om het Oldambt als aantrekkelijke toeristische regio en als interessant woongebied te promoten. Dat doen we sinds 2012 en om dat doel te behalen hebben we nauw contact met de ondernemers in het gebied. Op dit moment werken we met 4 personen bij Marketing Oldambt.

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.