Terug naar Portfolio.

Attent marketing schrijft nieuwsbrief voor Luttjeboer te Veendam

In opdracht van NC-Websites schrijven wij artikelen voor de nieuwsbrief van Luttjeboer uit Veendam.

 

Teksten nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Luttjeboer uit Veendam worden de meest recente projecten van het bedrijf toegelicht. Voor de eerste nieuwbrief hebben wij artikelen geschreven over:

  • De realisatie van de hoogwatergeul Veessen - Wapenveld. Als onderdeel van het project “Ruimte voor de rivier” wordt er een waterbergingsgebied ingericht tussen de plaatsen Veessen en Wapenveld. Luttjeboer BV voert voor dit grootschalige project de werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uit; Lees hier het volledige artikel.
  • De aanleg van de fiets- en voetgangersbrug in Bareveld. Naast de bestaande Scheepsjoagerbrug over het Oosterdiep in Bareveld, heeft Luttjeboer in opdracht van Provincie Groningen een fiets- en voetgangersbrug gebouwd. Uniek aan deze brug zijn de volledig kunststoffen lagers; Lees hier het volledige artikel.
  • Het vervangen van de RWZI Uithuizermeeden. In opdracht van het waterschap Noorderzijlvest is de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Uithuizen vervangen door een rioolgemaal dat het water transporteert naar de RWZI Uithuizermeeden. Hierbij heeft Luttjeboer de RWZI van Uithuizermeeden zowel hydraulisch als biologisch aangepast. Lees hier het volledige artikel.

NC-Websites

Attent marketing wordt regelmatig door NC-Websites ingeschakeld als tekstschrijver voor digitale media. Of het nu gaat om complete webteksten, nieuwsartikelen voor op een website of artikelen voor een digitale nieuwsbrief, Attent marketing is hierin gespecialiseerd.

 

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.