Terug naar Nieuws.

“Als we er zelf niet uitkomen, heeft Attent altijd de oplossing.” - RSE telecom & ICT

Een belangrijke houvast voor RSE telecom en ICT is de marketing-jaarplanning. “We weten precies waar we aan toe zijn”, zegt directeur Joost Smits. “Attent marketing stelt de planning in overleg met ons op en zorgt voor de uitvoering ervan. Het houdt ons scherp. We hebben een duidelijk overzicht met wat we gaan doen en waarom we dat doen. Dat geeft ons rust, zeker omdat we als bedrijf gegroeid zijn en hier zelf veel minder aan toe komen.” 

 

Duidelijkheid en consequentie

“Vanaf dag 1 zorgde Attent marketing voor duidelijkheid. Niet alleen voor het moment, maar ook voor het vervolg. We hebben bijvoorbeeld al de jaarplanning voor het komende jaar klaar”, zegt Joost. “En we hebben strakkere richtlijnen waardoor onze huisstijl nu altijd consequent wordt toegepast. Dat scheelt een hoop uitleggen en aanpassen. En het oogt nu gewoon netjes. Alle middelen zijn herkenbaar, van de productfolders tot de beursstand en van het briefpapier tot de gadgets die we weggeven.”

Waar gaan we naartoe?

Joost: “Het valt op dat Attent marketing echt met ons meedenkt, en meedenkt vanuit het oogpunt van onze klanten. Een belangrijke vraag aan ons is dan: waar willen jullie naartoe? We werken vaak samen met Sanne, die vervolgens een strategie voor ons uitstippelt om daar te komen. Daarbij kijkt ze niet alleen naar wat wij willen, maar ook naar wat klanten of toekomstige klanten van ons willen. Dat heeft meer effect dan alleen maar denken vanuit je eigen bedrijf. Wij kennen alle technische snufjes en termen, Attent marketing zorgt ervoor dat de boodschap in begrijpelijke taal ook echt overkomt. En door de jaarplanning weten we precies waar we aan toe zijn.”

Brainstormen

“Eens per jaar zetten we de grote lijnen uit. We komen ook ongeveer drie keer per jaar kort samen om te brainstormen en we hebben geregeld telefonisch contact. Als we zelf ergens niet uitkomen, heeft Attent altijd de oplossing. Wij geven vaak strakke kaders voor onze producten en diensten, als input voor bijvoorbeeld de productfolders. Sanne komt dan terug met een voorzet waar we op kunnen schieten. Soms wordt er nog iets aangepast en vervolgens wordt het gedrukt.”

Over RSE Telecom en ICT

“Wij zijn specialisten op het gebied van communicatiemiddelen. Kort gezegd leveren en ondersteunen we alle communicatiemiddelen op de werkplek. Zakelijke telefonie, beveiliging, systeembeheer en ondersteuning, zowel op locatie als in de cloud”, zegt Joost. “Ons belangrijkste doel is dat medewerkers van onze klanten kunnen blijven werken. Of het nu gaat om één medewerker, of om duizend. We regelen alles in eigen beheer en daardoor hebben onze klanten een vast aanspreekpunt. We kijken met onze klanten mee welke telecom- of ICT-oplossingen voor hen geschikt zijn. Een huisarts heeft vaak bijvoorbeeld andere behoeften in bereikbaarheid dan een kapsalon. Wij adviseren daarin en kunnen de volledige service en ondersteuning bieden.”

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.