Terug naar Nieuws.

“Als ik iets vraag, dan weet ik dat het goed komt” - Werkwaar


Werkwaar startte in mei 2016. “Attent marketing heeft onze huisstijl ontwikkeld”, zegt directeur David von Henning.
“We hadden wel een beeld van hoe ons logo moest zijn, maar het was nog niet af. Via ons netwerk kwamen we in gesprek met Attent marketing. We hebben Attent gevraagd om het logo vorm te geven en de huisstijl voor ons uit te werken. Sindsdien zijn al onze huisstijl-opdrachten voor Attent marketing.”

 

Inclusief alle middelen

De huisstijl kon al snel worden doorgevoerd in diverse middelen. David: “De eerste vervolgvraag aan Attent marketing was: de visitekaartjes. De kaartjes zijn net zo uitgesneden als ons logo, erg herkenbaar dus. Alle huisstijlmiddelen die wij gebruiken, maakt Attent marketing voor ons op. Ze leveren vervolgens ook de producten. Dat werkt prettig. Als ik iets vraag, dan weet ik dat het goed komt. De producten zijn erg divers. Van het briefpapier met enveloppen, tot tape om dozen met bestellingen dicht te plakken en stickers voor op brochures. Wat we nodig hebben wordt gemaakt en geleverd.”

Typisch Attent

“Attent marketing is persoonlijk en integer. Dat zijn de eerste woorden waar ik aan denk bij dit bedrijf. En: als iets anders kan, dan wordt dat aangegeven. Een combinatie van meedenken en een tikkeltje eigenwijs durven te zijn. Die combinatie brengt ons een stapje verder.”

Geen zorgen

“Werkwaar werkt samen met partijen die we vertrouwen. Attent marketing hoort daar zeker bij. Als we een opdracht uitzetten, dan weten we dat het geregeld wordt. We hoeven er zelf niet meer over na te denken, want het komt altijd goed. Alles wordt ook altijd snel teruggekoppeld en geleverd. Dat vind ik belangrijk. Ik wil me geen zorgen maken over de opdrachten, daar heb ik juist Attent marketing voor.”

Werkwaar

Werkwaar levert werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidskleding. “En bijvoorbeeld ook werkschoenen. We hebben binding met de werkvloer en leveren alles wat een bedrijf of medewerker nodig heeft om veilig en comfortabel te kunnen werken, omdat we veilig en comfortabel werken belangrijk vinden. Je herkent ons aan de nuchtere houding, we denken met de klant mee en we hebben een no-nonsense instelling.”

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.