Terug naar Nieuws.

Start-ups Sanne de Gooyer en Rick Lem gaan mee op Expeditie naar Colombia

Ter Apeler Courant en Kanaalstreek - 23 oktober 2018:

Sanne de Gooyer van Attent marketing en Rick Lem van Van de Bond Pictures zijn uitverkozen om mee te gaan op Expeditie naar Colombia. 

 

"Uit een groep van tien aanmeldingen pasten deze bedrijven het beste bij het gevraagde profiel", vertelt ondernemer Leon Eikens. "Zij zijn de perfecte aanvulling op de groep ondernemers die mee gaat naar Colombia. Deze reis, gefaciliteerd door Rabobank Zuid en Oost Groningen, is niet zo maar een reis. We verwachten er innovaties te halen die we naar de regio Zuid en Oost Groningen kunnen brengen. Daar gaan deze start-ups ons zeker bij helpen."

Sanne: "Er zijn zoveel mooie initiatieven en organisaties in onze regio, wat mij betreft mogen wij daar met elkaar heel trots op zijn. Ik woon en werk in Winschoten. Deze expeditie is voor mij een geweldige kans. Ik zou graag willen leren van de trotse innovatieve Colombianen en met deze inspiratie mijn bedrijf en de regio laten groeien."

Rick runt met Bart Stoffer Brakke een jong mediabedrijf in Stadskanaal. Bart: "Graag waren we allebei mee gegaan. Maar er is maar één plaats. Samen hebben we besloten dat Rick mee gaat naar Colombia."

"Deze reis gaat ons helpen bij het verder uitbouwen van ons bedrijf. Zowel de verhalen van de mede reizigers als die van de Colombiaanse ondernemers maken ons nieuwsgierig", vult Rick aan. "Als we deze verhalen kunnen verbeelden naar de regio brengt ons dat met elkaar een stap verder."

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.