Terug naar Portfolio.

Het visitekaartje van Alies

De laatste tijd hebben veel klanten al kennis gemaakt met Alies. Zij is sinds april de nieuwste collega van Attent marketing. In deze blog(s) vertelt Alies meer over zichzelf en over haar werkzaamheden.

 

Het visitekaartje

“En wat doe je precies, bij Attent marketing?” Die vraag stelde een klant mij vorige week. Ja, hoe vat ik dat nu even samen? Ik weet nog dat Sanne en ik het erover hadden toen we mijn visitekaartjes opmaakten. “Dat kunnen we er natuurlijk niet allemaal op zetten”, zei Sanne toen we mijn werkzaamheden bij langs gingen. Marketing- en communicatiespecialist. Daar hebben we voor gekozen op mijn visitekaartje. Maar wat betekent dat voor u?

Van A naar B

In de kern help ik u en uw bedrijf verder met (strategische) communicatie. U heeft een (communicatie)vraag, ik ga voor u aan de slag. Vaak vraag ik door. U heeft een heldere vraag, maar waar komt die vraag vandaan? Waar wilt u precies naartoe? En sluit uw vraag daar bij aan, of is er iets anders of aanvullends dat u verder helpt? Zodra we dat duidelijk hebben, bepalen we de strategie. Het is belangrijk om in beeld te hebben wie er allemaal met dit vraagstuk en/of uw organisatie te maken hebben, de stakeholders. Wat is hun belang? In welke mate betrekken we hen bij of informeren we hen over de plannen? Zijn er risico’s? Welke waarden zijn voor uw bedrijf belangrijk en hoe zorgen we ervoor dat we, met de belanghebbenden, uw kernwaarden en de mogelijke risico’s van A naar B komen?

Samen

De afgelopen tijd heb ik bijvoorbeeld geholpen met de ledencommunicatie omtrent een naamsverandering. Welke boodschap, welke middelen en welke momenten kiezen we daarvoor? Hoe zorgen we ervoor dat dit blijft plakken? (Onder andere door een sticker met contactinformatie – die blijft zeker plakken.😊).
De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met omgevingscommunicatie in complexe trajecten. Dit komt van pas in een huidig adviestraject. We kijken samen verder dan het eigen belang, om zo de belangen van de omgeving in kaart te brengen. Wat kunnen we daarmee? Hoe maken we van de omgeving onze partner?

En ook..

Naast de communicatieplannen doe ik ook de uitvoering, als dat gewenst is. Ik schrijf referenties, web-, brochure- en flyerteksten, overleg met onze vormgever over de opmaak van producten en voer alle klussen uit die nodig zijn om een succes(je) te behalen voor de klant. Brieven redigeren, documenten kritisch doornemen en samenvoegen, noem het maar. U roept, wij draaien.
Nadat ik tot ‘chef social’ ben benoemd – we willen onszelf namelijk ook online iets meer laten zien – ben ik ook gebombardeerd tot ‘BlogBaas’. Is er iets waar u graag meer over wilt weten? Geef dat dan vooral aan ons door, het lijkt me leuk om uw vragen te behandelen in een volgende blog.
En voor persoonlijk advies weet u ons natuurlijk ook te vinden.

Tot de volgende keer!

Alies

 

Meer informatie:

06 50 40 24 12
Neem contact met ons op!

Foto's

 

Wilt u uw marketingcommunicatiestrategie verder vormgeven? Klanten vinden en aan u binden?
Neem contact met ons op.

@
Velden met een * zijn verplicht.